Följ Malmberg

Fantastisk början av biogasåret 2015 för Malmberg.

Pressmeddelande   •   Apr 17, 2015 15:26 CEST

Malmberg, det ledande svenska företaget inom biogasuppgraderingsteknik har tecknat flera biogasuppgraderingsavtal i vår. Tre av dem i Tyskland och ett i Norge. För Revis-bioenergi GmbH kommer en andra anläggning att levereras i Satuelle, Tyskland. I Bergheim-Paffendorf, 35 km väster om Köln, kommer Malmberg bygga en ny biogasuppgraderingsanläggning för gasnätet. Kapaciteten är 1400 Nm³ /h rågas. Den tredje tyska anläggningen är för Agraferm Technologies AG i Beerfelden, 50 km öster om Berlin. Kapaciteten är 1500 Nm³ /h och den uppgraderade gasen kommer att injiceras till gasnätet. I Norge kommer en ny biogasuppgraderingsanläggning för fordonsbränsle att levereras till Lillehammer för GLÖR IKS. Detta är den tredje Malmberganläggningen i Norge.

"Under 2015 är vi säkra på att bryta den magiska gränsen för totalt 100 sålda och levererade Malmberg COMPACT® uppgraderingsanläggningar vilket visar att vår mission för en bättre miljö under devisen Ren energi, Rent vatten blir ännu viktigare", säger Fredrik Nilsson, affärsområdeschef, Malmberg Biogas.

Malmberg är ett miljöteknikföretag med fokus på utförande av anläggningar för vattenrening, biogas, geoenergi och borrning. Vårt huvudkontor ligger i Yngsjö nära Kristianstad. Vi är familjeägda sedan 1866 och vi är 180 medarbetare som arbetar för en bättre miljö under devisen ”Ren energi. Rent vatten”.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.