Följ Malmberg

Malmberg enerGeo™ rullas ut!

Pressmeddelande   •   Maj 06, 2015 12:50 CEST

Idag gick den första enerGeo™ -enheten till kund. enerGeo™ är ett koncept utvecklat av oss på Malmberg Geoenergi som innebär att teknikcentralen prefabriceras fullt färdig för dockning mot borrhålslager och fastighetens rörsystem. Vid leverans är den alltså fullt färdig med komplett el, styr och rörinstallation. På plats ansluts energibrunnar, husets värme och kylsystem, en elkraftmatning och en webbanslutning. Malmberg enerGeo™ finns som standard i effektspannet 50-900kW.

Geoenergi är en miljövänlig, energisnål och långsiktig teknik. Den värme som finns lagrad i vår jord utnyttjas och blir i det närmsta en gratis energikälla! Intresserad att veta mer? Kontakta vår expert Jon Svärd på 044-780 19 34.

Malmberg är ett miljöteknikföretag med fokus på utförande av anläggningar för vattenrening, biogas, geoenergi och borrning. Vårt huvudkontor ligger i Yngsjö nära Kristianstad. Vi är familjeägda sedan 1866 och vi är 180 medarbetare som arbetar för en bättre miljö under devisen ”Ren energi. Rent vatten”.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.