Följ Malmberg

Malmberg etablerar sig i Mellansverige

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2017 07:00 CEST

Thomas Ros, för Malmberg i region mellansverige

Malmberg förstärker organisationen och skapar ännu bättre kundnärvaro i mellansverige. Thomas Ros är Malmbergs nya medarbetare med ansvar för region Mellansverige med kontor i Stockholm. 

Sveriges kommuners arbete med att förstärka sina VA-anläggningar är inne i en stor utveckling. Thomas har mer än 20 års erfarenhet av teknisk VA-försäljning mot kommun och industri som kommer väl till pass nu när Sverige tar det extra steget för bättre vattenkvalitét i framtiden. Vi välkomnar Thomas till Malmberg och önskar lycka till.

Vi ser en stor potential i den utveckling som Sveriges kommuner är inne i vad gäller förbättringar på vatten- och avloppssidan. Malmberg har i mer än 100 år varit med i Sveriges VA-utveckling och har kunskap och erfarenhet som är ovärderlig nu när Sverige tar det extra steget för bättre vattenkvalité. 

Om Malmberg

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi, borrning och miljöhantering . Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot "Ren energi. Rent vatten."

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheter.malmberg.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.