Följ Malmberg

Malmberg etablerar sig i Mellansverige

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2017 07:00 CEST

Thomas Ros, för Malmberg i region mellansverige

Malmberg förstärker organisationen och skapar ännu bättre kundnärvaro i mellansverige. Thomas Ros är Malmbergs nya medarbetare med ansvar för region Mellansverige med kontor i Stockholm. 

Sveriges kommuners arbete med att förstärka sina VA-anläggningar är inne i en stor utveckling. Thomas har mer än 20 års erfarenhet av teknisk VA-försäljning mot kommun och industri som kommer väl till pass nu när Sverige tar det extra steget för bättre vattenkvalitét i framtiden. Vi välkomnar Thomas till Malmberg och önskar lycka till.

Vi ser en stor potential i den utveckling som Sveriges kommuner är inne i vad gäller förbättringar på vatten- och avloppssidan. Malmberg har i mer än 100 år varit med i Sveriges VA-utveckling och har kunskap och erfarenhet som är ovärderlig nu när Sverige tar det extra steget för bättre vattenkvalité. 

Om Malmberg

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi, borrning och miljöhantering . Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot "Ren energi. Rent vatten."

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.