Följ Malmberg

Malmberg installerar sprinklersystem för Absolut Company AB i Nöbbelöv

Pressmeddelande   •   Apr 13, 2015 08:22 CEST

Malmberg ska tillsammans med Imtech bygga sprinklersystem åt The Absolut Company AB. Malmberg installerar brandvattenpump, tryckklocka, rörgalleri samt ventilarrangemang. Brandvattenpumpen ska förse ett helt nytt sprinklersystem med ca 30.000 liter vatten per minut vid en eventuell utlöst sprinkler vilket gör det till ett mycket speciellt och viktigt genomförande för oss.

”Vi är glada att återigen kunna bidra med vår kompetens och kunnande under devisen ”Ren energi. Rent vatten” och dessutom för ett av byggdens framgångsrika företag säger Erik Malmberg, affärsområdeschef Vattenrening.

Malmberg är ett miljöteknikföretag med fokus på utförande av anläggningar för vattenrening, biogas, geoenergi och borrning. Vårt huvudkontor ligger i Yngsjö nära Kristianstad. Vi är familjeägda sedan 1866 och vi är 180 medarbetare som arbetar för en bättre miljö under devisen ”Ren energi. Rent vatten”.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.