Följ Malmberg

Malmberg Miljöhantering förvärvar Rörkontroll AB

Pressmeddelande   •   Jan 14, 2016 07:00 CET

Malmberg Miljöhantering expanderar och har vid årskiftet förvärvat företaget Rörkontroll AB. Rörkontroll AB utför TV-inspektion av rörledningar med dimensioner från 50 - 800 mm i diameter. Företaget har byggts upp av Micael Östergren som besitter en gedigen kompetens och med mer än 30 års erfarenhet i bagaget. Utrustningen som används är den modernaste i sitt slag och helt mobil. Micael Östergren är anställd i Malmberg Miljöhantering AB och arbetar med denna tjänst nu.

”Det är fantastiskt roligt att få in denna kompetens hos Malmberg Miljöhantering och att Micael Östergren blir en del av vårt team. Micael är en legend vad gäller TV-inspektion av rörledningar och det gör oss ledande i ett slag inom detta område, säger Mikael Persson, affärsområdeschef Malmberg Miljöhantering.”

Om Malmberg Miljöhantering

Malmberg Miljöhantering AB är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag i Kristianstad som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, och torrsugning. Tryggt och alltid med miljön i fokus. Företaget är ett helägt dotterbolag till MalmbergGruppen AB där även bolagen Malmberg Water AB och Malmberg Borrning AB ingår.

Om Malmberg

Malmberg är ett miljöteknikföretag med fokus på utförande av anläggningar för vattenrening, biogas, geoenergi och borrning. Vårt huvudkontor ligger i Åhus nära Kristianstad. Vi är familjeägda sedan 1866 och vi är 180 medarbetare som arbetar för en bättre miljö under devisen ”Ren energi. Rent vatten”.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.