Följ Malmberg

Ny stor biogasorder för Malmberg i UK

Pressmeddelande   •   Jun 08, 2015 07:00 CEST

Till det engelska företaget Olleco ska Malmberg leverera en Malmberg COMPACT® GR14. Det är den femte anläggningen som levereras till England. Ordern är ett genombrott för Malmberg eftersom det är till matavfalls återvinningsindustrin. Tidigare sålda Malmberg uppgraderinganläggningar används på avloppsidan i England. 
Olleco är ett ledande företag i England som specialicerat sig på att ta hand om matavfall från livsmedelsindustrin och återvinna det. Nu byggs en biogasanläggning i Ayelsbury som ligger 60 km nordväst om London och den uppgraderade gasens ska injeceras i gasnätet. Vår uppgraderingsenhet Malmberg COMPACT® ska stå klar och leverera gas i september 2016.

Malmberg är ett miljöteknikföretag med fokus på utförande av anläggningar för vattenrening, biogas, geoenergi och borrning. Vårt huvudkontor ligger i Yngsjö nära Kristianstad. Vi är familjeägda sedan 1866 och vi är 180 medarbetare som arbetar för en bättre miljö under devisen ”Ren energi. Rent vatten”.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.