Följ Malmberg

Ny vd på Malmberg Miljöhantering

Pressmeddelande   •   Aug 27, 2019 07:00 CEST

Martin Jarl, vd på Malmberg Miljöhantering AB

Martin Jarl, 36, är ny vd på Malmberg Miljöhantering. Martin kommer senast från företaget Sven Jinert AB, som arbetar med lyft, specialtransporter och tunggodshantering, där han som platschef drivit filialen i Karlshamn. Martin är en sann Blekingebo med familj och hus i den vackra naturen kring Mörrumsån och på fritiden gillar att jaga och vara i naturen med sina hundar.

− Malmberg Miljöhantering är ett starkt varumärke inom branschen som jag följt genom mina tidigare arbeten. Det ska bli en spännande utmaning och som första steg se till att vår etablering i Växjö blir stark och på sikt att Malmberg Miljöhantering finns på fler platser i landet, säger Martin Jarl.

Sara Malmberg –koncernchef samt styrelseordförande Malmberg Miljöhantering AB 
− Vi är glada att Martin Jarl kommit till Malmberg Miljöhantering.Han kommer bli en stark operativ kraft med fina erfarenheter med sig som passar perfekt för att utveckla bolaget till nya framgångar.

För mer info:
Sara Malmberg, sara.malmberg@malmberg.se, 0708-900 300
Martin Jarl, martin.jarl@malmberg.se, 0766-395801

Malmberg Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag i Kristianstad som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Tryggt och alltid med miljön i fokus.

Om Malmberg

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är cirka 600 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under mottot "Ren energi. Rent vatten."

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.