Följ Malmberg

Världens äldsta volvohandlare väljer Geoenergi från Malmberg

Pressmeddelande   •   Sep 01, 2016 07:00 CEST

Bildeve på Berga i Helsingborg installerar Malmberg geoenergianläggning

Under hösten kommer Malmberg installera geoenergi för värme, varmvatten och komfortkyla till Bildeves anläggning på Berga i Helsingborg.

Totalt kommer 34 energibrunnar borras som kommer leverera motsvarande 1500 MWh gratisenergi per år. Värme/kylcentral utförs med Malmberg enerGeo™ koncept innebär att installationerna prefabriceras i Malmbergs produktionsanläggningoch dockas på plats till energibrunnarna och fastighetens värme- och kylsystem. Malmberg enerGeo ™ snabbar upp installationstid och drifttagning avsevärt.

Bildeve grundades 1920 och tecknade sitt första kontrakt för försäljning och service av Volvos bilar 1927 när Volvo började producera bilar. Det gör Bildeve till världens äldsta Volvohandlare. Bildeve finns i Helsingborg, Landskrona och Höganäs.

Om Malmberg

Malmberg är ett miljöteknikföretag med fokus på utförande av anläggningar för vattenrening, biogas, geoenergi och borrning. Vårt huvudkontor ligger i Åhus nära Kristianstad. Vi är familjeägda sedan 1866 och vi är 180 medarbetare som arbetar för en bättre miljö under devisen ”Ren energi. Rent vatten”.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.